We Happy Few a The LEGO Movie Videogame budú od zajtra dostupné v Game Passe

We Happy Few
Microsoft po zaujímavom teaseri potvrdil štvoricu hier, ktorá v najbližších dňoch pribudne do ponuky Xbox Game Pass.

Už zajtra sa dočkáme vydania We Happy Few, hry od štúdia Compulsion Games a zároveň divízie Microsoft Studios. Akčný titul odohrávajúci sa v 60-tych rokoch nás zavedie do orwellovského mestečka Wellington Wells, ktoré sa ešte stále nevie spamätať z toho, čo vykonali počas druhej svetovej vojny pri obrane pred nemcami. Z toho dôvodu všetci v meste berú drogu Joy, ktorá im pomáha udržovať si radosť. Kto ju ale nechce brať, nie je pokladaný za normálnu súčasť spoločnosti a je vyštvaný na jej okraj. Titul s nádychom BioShocku bol tiež vylepšený pre Xbox One X, kde beží v 4K rozlíšení.

Rovnako tak si zajtra zopakujeme príbeh Emmeta, priemerného stavbára na stavenisku. Len omylom v ňom ostatné Lego postavičky uvidia superhrdinu, ktorý môže zachrániť svet pred zlým lordom Biznisom. The LEGO Movie Videogame vstúpi do ponuky Game Passu už zajtra.

Budúci týždeň nás pre zmenu čakajú dva prírastky v podobe Middle-earth: Shadow of MordorSaints Row: The Third. Obe hry pribudnú do Game Passu budúci týždeň, 24. januára/ledna. Microsoft zároveň pripomenul, že 10. pribudla potichu do ponuky aj hra Ultimate Marvel vs. Capcom 3.

A rovnako tak oznámil ďalšie veci: Sea of Thieves a Forza Horizon 4 boli na DICE Awards nominované na ocenenia Online Hra Roka a Najlepšia Závodná Hra.

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Jeden komentár

  1. StriderCZ píše:

    We happy few je rozporuplná hra. Sledoval jsem ji…ale nikdy bych si ji nekoupil. V okamžiku, kdy MS koupil vývojářské studio, tak mi bylo jasné, že zařazení téhle do GP je jen otázkou času… a nemýlil jsem se
    Ostatní hry taky nejsou špatné… Shadow of Mordor už mám z nějaké slevy

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *