inXile pripravuje multiplayerovú hru pre VR

Čerstvý prírastok v rodine Xbox Game Studios, inXile Entertainment, sú ďalší, kto vyvíja titul pre VR. A nie hocijaký.

inXile na svojom Twitteri a na webe informujú o pracovnej ponuke pre programátorov, ktorí by chceli pomôcť štúdiu s vývojom nového, neohláseného VR projektu. Ohlásenie projektu sa zatiaľ nekoná, štúdio nám ale vďaka pracovnej ponuke naznačilo, čo chystá.

Neohlásený titul pobeží na Unreal Engine 4, ponúkne multiplayer (nevieme, či to bude čisto MP alebo pôjde len o súčasť väčšieho celku) a pôjde o hru pre VR. Taktiež pôjde o live service titul s priebežne dopĺňaným obsahom, ako to majú Apex Legends, Fortnite alebo Sea of Thieves.

Keďže štúdio sa stalo súčasťou rodiny Xbox Game Studios koncom minulého roka, môžeme len špekulovať, na aké platformy hra vyjde. Jednoznačne očakávame, že multiplayerovka vyjde na PC, inXile však od programátora požadujú aj znalosti ohľadom vývoja hier pre Xbox. Pozoruhodné, keďže Microsoft zrušil plány na VR headset pre Xbox ešte pred vydaním One X. Pri Project Scarlett nespomínal nič, ale špekulácie hovoria o podpore Oculus Rift S.

Wasteland 3 je aktuálne vyvíjaný titul pre PC, Xbox One a PS4

Jaromír Miko

Xboxer od roku 2008. Bavia ma hlavne open-worldové hry (odchovalo ma GTA), závodné hry a do môjho zoznamu naj musím pridať Sea of Thieves. Dôležité pre mňa je, aby hra bola kvalitná. Môj gamertag: gallardoSVK

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *