Vianočný darček na poslednú chvíľu: Tieto hry určite zaujmú

Borderlands 3 Compare Editions

A znovu je tu ten čas, kedy sa stretneme s našimi blízkymi a pri niektorých sa na chvíľu pretvarujeme, že sa máme radi. Je tu ale jedna radosť, ktorá preváži tieto osobné nezhody: darčeky. A najlepšie darčeky pre hráča sú… hry!

Prinášame vám zoznam hier pre Xbox One, ktoré odporúčame a s ktorými budú mať obdarovaní kopec srandy.

Borderlands 3

Jedna z mojich obľúbených hier, ktorá vyšla tento rok. Plná humoru, krvi, streľby a dobrodružstva. Ak hľadáte srandu na odviazanie alebo zbieranie hromady odmien, potom je táto hra to pravé orechové. Navyše si ju môžete vychutnať aj vo dvojici na jednej obrazovke.

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Viac vojensky orientované, konieckoncov Call of Duty bola vždy vojnová séria. Tento diel sa ale nedal zahanbiť a na internete sa to kopí prakticky len samými dobrými názormi. S maximálnym levelom 155 a veľa hernými režimami v online multiplayeri majú hráči čo robiť a kampaň je bombová.

The Outer Worlds

Ak má hráč rád Fallout a nemyslím tým Fallout 76, ale ten najlepší – Fallout: New Vegas. The Outer Worlds od štúdia Obsidian, tvorcov New Vegas a mnohých ďalších skvelých RPG hier je chuťovka, v ktorej môžu hráči urobiť všetko. Môžu dokonca zabiť každého, náležite čomu sa odvíja príbeh a jeho dĺžka. Hráči tak majú na výber, či budú dobráci alebo totálni maniaci. Je to len na nich. Súčasťou balenia je aj porcia čierneho humoru.

Age of Empires 2: Definitive Edition

Momentálne asi najlepšia stratégia, ktorá je na trhu. Vylepšená grafika, všetky kampane, ktoré vyšli doposiaľ pre AoE2 a dokonca aj tri úplne nové. A tiež podvádzanie v podobe trebuchetov. Kto by nechcel bombardovať svojich nepriateľov 90kg balvanmi na 300m? Navyše, ak ste hrali Age of Empires 2 počas pôvodného vydania v roku 1999, čaká na vás nádherná dávka nostalgie.

Red Dead Redemption 2

Western, pivo, banditi a krásna príroda. Čo viac treba k oddychu? Pomalá hra, ktorá nemá konca kraja v otvorenom svete plného možností. „Je nutné si ju vychutnávať pomalými dúškami ako horúci čaj,“ píše sa v našej recenzii. Tak aj je, Red Dead vám dá zabrať a zabijete pri ňom kvantá hodín.

Xbox One S – Toto nie je cutscéna, len som priblížil kameru bližšie.

Gears 5

Ďalšia hra, na ktorú sme čakali dlhé roky a dozrela ako varené víno na vianočných trhoch…. Alebo nie? Tak nie. Ale hra je neskutočná a je na ňu len samá chváľa za to, že experimentuje v príbehovej kampani aj multiplayeri s doposiaľ nepoužitými prvkami ako je otvorený svet, možnosti rozhodovania sa či editor máp. Taktiež, keďže ide už o piaty diel, odporúčam zahrať si aj tie predošlé. Oplatí sa ich hrať? Tomu verte, že áno! Kvalita príbehu neupadla ani v piatom dieli.

Gears 5 Horizontal Key Art

Forza Horizon 4

Najnovšie pokračovanie oblúbenej závodnej hry. Uvítajú vás veci ako zmena ročných období každý štvrtok, hra dostáva nové autá zadarmo, ponúka mnoho aktivít a skvelý online multiplayer. Taktiež si môžete rozšíriť hru s DLC LEGO Speed Champions a Fortune Island!

Mortal Kombat 11

GET OVER HERE!!! Príbeh je tu aspoň podľa mňa lepší, než v Mortal Kombat X, znovu sa nám vrátia staré dobré postavy ako Sub Zero či Scorpion. Pribudnú však aj nové, ktoré si môžete do hry dodatočne prikúpiť, ako Terminátor T-800 či Joker. Samozrejme nechýba ani jeden či dvaja maniaci, ktorí chcú ovládnuť alebo zničiť svet. Bojovka na dlhé hodiny hrania nielen proti kamošom! A dokonca podporuje online hranie medzi Xboxom a PS4.

Mortal Kombat 11

Vybrali sme pre vás top hry zo žánrov, ktoré by vás mohli chytiť alebo vašeho známeho, kamoša či rodinného hráča. Sú to fakt naložené bomby a každá z nich má iný nádych. Borderlands 3 si vychutnávam a pred pár dňami vyšlo aj Halo: Reach na PC v rámci Halo: The Master Chief Collection.

Martin Botlo

Hardbass and Kvas

Môže sa Vám ešte páčiť...

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *